Michel Smeijsters

Welkom in de prachtige wereld van het sieraad

In onze winkel ziet u de mooiste sieraden, uitgekozen op het vakmanschap van de makers, het tijdloze karakter en hun exclusiviteit. In onze collectie vind u sieraden van oa. GEORG JENSEN, MANU SCHMUCK, KOBU parels, Jörg Heinz, Monzario en trouwringen van Vincent van Hees  en Aller Spanninga.

Michel Smeijsters heeft in 1993 de opleiding tot edelsmid in Schoonhoven afgerond. Sinds 1995 heeft hij een winkel met atelier in een prachtige monumentaal pand aan de historische Markt van Oirschot. Hier werkt hij elke dag met passie met de mooiste materialen, om voor u het allermooiste sieraad te maken.

Michels werk kenmerkt zich door het gebruik van unieke edelstenen mwinkel aan de Markt van Oirschotet prachtige slijpvormen. Daar omheen wordt gezocht naar een strakke perfecte vorm. Veel van het werk wordt gemaakt in opdracht. De eigen collectie in de winkel bestaat uit unieke stukken, elk met een eigen verhaal.

“Bij het ontwerpen van mijn sieraden werk ik uitsluitend met hoogwaardige materialen, vooral goud en natuurlijke edelstenen. Ik laat edelstenen zo natuurlijk mogelijk tot hun recht komen. Zo ontstaat een tijdloos geheel.”

logo_michel_smeijsters

Op zoek naar een verlovingsring of trouwringen?

Neem contact met ons op voor een afspraak en kom langs in onze winkel!

Ga naar onze contactpagina!