Zelf ring samenstellen

U kunt zelf uw ring samenstellen in onze Charlotte Premium Store. Iedere vrouw is uniek, en wil haar eigen persoonlijkheid uitdrukken. Wat is er meer uniek dan zelf uw ring samenstellen? U bent de ontwerper van uw eigen sieraad! In de Charlotte Premium Store kan het. Samen met ons stelt u uw eigen ring samen die perfect bij u past, of een ring voor degene die u liefhebt. U kunt de ring veranderen en aanpassen aan elke gelegenheid of sfeer.

Zelf uw Charlotte ring samenstellen

Het Charlotte systeem is uniek, en werkt met een veertje en een tangetje waarmee u zelf uw Charlotte ring kunt samenstellen. Het systeem is innovatief, maar vooral echt en authentiek. Het allernieuwste systeem heet Touch, en werkt met een veertje in het sieraad zelf.

In onze winkel laten wij u graag zien hoe eenvoudig het is om zelf uw ring samen te stellen en te veranderen, van groot naar klein, in elkaar of op elkaar.

Hoogwaardige kwaliteit

Natuurlijk werken we met de beste materialen van een hoogwaardige kwaliteit. Elke edelsteen is anders en uniek. Op deze site geven we graag een indruk van de mogelijkheden, maar een edelsteen of parel, of prachtig emaille moet u zien en voelen. U bent daarom van harte welkom in onze winkel in Oirschot en bekijk onze actuele collectie. Als u vragen heeft kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0031 (0)499 577587. 

N

Uniek

N

Persoonlijk

N

Waardevol

CONTACT

Wilt u de collectie zien?

Neem contact met ons op voor een afspraak en kom langs in onze winkel!

Ga naar onze contactpagina!