Verwisselbare hanger

 

Voor sieraden met een verwisselbare hanger moet u bij Charlotte Premium Store zijn. Wij verkopen namelijk alle sieraden van het merk Charlotte. Dit merk staat bekend om haar verwisselbare hangers. Alle armbanden en ringen van Charlotte hebben namelijk afneembare stenen en schijven en zijn bevestigd met een stalen veertje. De stenen en schijven zijn alleen af te nemen met een speciaal tangetje dat u van ons mee krijgt als u een sieraad aanschaft.

Een ring of armband met verwisselbare hanger

Een ring of armband met verwisselbare hanger heeft erg veel voordelen. Zo heeft u altijd een ring of armband die goed bij uw outfit past! Onze ringen gaan lang mee dankzij de hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn gemaakt van platina, goud of zilver en hebben een gegarandeerd lange levensduur en hoge kwaliteit. Ze vallen mooi op de hand en dragen comfortabel. Wij maken veel stenen voor de ringen en armbanden van Charlotte zelf in ons atelier. Zo bent u ervan verzekerd dat u een echt unieke ring of armband draagt!

Cadeaubon

Wilt u een mooi sieraad met verwisselbare hanger van Charlotte cadeau geven, maar kunt u niet goed kiezen? Een sieraad is natuurlijk een erg persoonlijk cadeau. Daarom kunt u bij ons ook een cadeaubon aanschaffen. Woont u niet in de buurt van onze winkel in Oisterwijk, dan kunt u deze cadeaubon ook online bestellen door ons een mail te sturen. Na overboeking sturen wij deze naar u op. Kom dus eens langs in onze winkel in Oisterwijk of neem voor meer informatie en vragen contact met ons op door te bellen naar 0031 (0)499 577587.

N

Uniek

N

Persoonlijk

N

Waardevol

CONTACT

Wilt u de collectie zien?

Neem contact met ons op voor een afspraak en kom langs in onze winkel!

Ga naar onze contactpagina!