Verwisselbare armband

Bent u op zoek naar een verwisselbare armband, kom dan eens naar Charlotte Premium Store in Oisterwijk. Wij verkopen namelijk alle sieraden van het merk Charlotte; sieraden die voorzien zijn van verwisselbare stenen en schijven. Wij maken deze stenen en schijven voor een groot deel zelf in ons eigen atelier! Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Laat u verbazen door de mooie sieraden van Charlotte!

Een unieke verwisselbare armband

De armbanden van Charlotte zijn allemaal erg uniek. Dit komt doordat het verwisselbare armbanden zijn! Alle stenen en schijven op deze armbanden en ringen zijn bevestigd met een stalen veertje dat alleen los te krijgen is met een speciaal tangetje. Dit tangetje krijgt u bij aanschaf van een verwisselbare armband ook mee naar huis, zodat u de steentjes gemakkelijk zelf kunt vervangen. Doordat wij veel onderdelen van ons assortiment zelf maken in ons eigen atelier, bent u verzekerd van een echt uniek sieraad.

Onderhoud van uw sieraad

Als u een verwisselbare armband of ring van Charlotte heeft, dan is het van belang om deze eens per jaar te laten nakijken. Wij kunnen de sieraden voor u schoonmaken en eventueel het veertje vervangen als dit nodig is. In onze winkel verkopen we ook verschillende schoonmaakmiddelen waarmee u uw sieraden ook zelf schoon kunt maken, zonder dat deze beschadigen. Kom dus vooral eens langs in onze winkel in Oisterwijk om onze collectie te zien, of neem voor vragen gerust contact met ons op door te bellen naar 0031 (0)499 577587.

N

Uniek

N

Persoonlijk

N

Waardevol

CONTACT

Wilt u de collectie zien?

Neem contact met ons op voor een afspraak en kom langs in onze winkel!

Ga naar onze contactpagina!