Moderne armbanden

De meest moderne armbanden vindt u bij Charlotte Premium Store in Oisterwijk. Wij hebben namelijk een erg groot assortiment, het grootste van Nederland zelfs, in sieraden van het merk Charlotte. Deze armbanden zijn uiterst modern en erg uniek. Wilt u sieraden op maat laten maken of laten graveren, ook dat is mogelijk. Een deel van ons assortiment maken wij namelijk zelf in ons eigen atelier!

Moderne armbanden: elke dag anders

Met de moderne armbanden van Charlotte kunt u elke dag een ander sieraad dragen. Deze armbanden hebben namelijk allemaal als kenmerk dat ze een afneembaar en verwisselbaar element hebben. Deze elementen, steentjes, schijven en bloemen, zijn bevestigd met een stalen veertje waardoor ze niet van de armband of ring af vallen, maar wel met een speciaal tangetje verwisseld kunnen worden. Dit tangetje krijgt u van ons bij aanschaf van een Charlotte armband of ring. Wij hebben een erg groot assortiment uit verschillende stenen voor op uw armband. Zo kunt u altijd een armband dragen die perfect bij uw kleding past.

Wij adviseren u graag

Heeft u niet veel verstand van sieraden, maar bent u toch op zoek naar nieuwe, moderne armbanden om uw outfit mee af te kunnen maken? Wij adviseren u graag over de beste keuzes voor u. Kom langs in onze winkel in Oisterwijk en bekijk ons uitgebreide assortiment. Wij staan voor u klaar van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Heeft u nog vragen of heeft u geen mogelijkheid om naar Oisterwijk te komen, maar bent u toch geïnteresseerd in onze sieraden? Bel dan naar 0031 (0)499 577587.

N

Uniek

N

Persoonlijk

N

Waardevol

CONTACT

Wilt u de collectie zien?

Neem contact met ons op voor een afspraak en kom langs in onze winkel!

Ga naar onze contactpagina!