Persoonlijke juwelen

Uw Charlotte sieraad nog persoonlijker maken? Dat kan. Voor speciale opdrachten kunt de expertise en het vakmanschap van Michel Smeijsters inschakelen. Zo maken wij sieradenelementen van edelstenen die in het bezit zijn van klanten, of maken van oude sieraden een nieuw modern ontwerp. De wensen van de klant staan altijd centraal.

Edelsmid en juwelier Michel Smeijsters: handgemaakte juwelen met een tijdloos karakter

Michel ontwerpt en vervaardigt een deel van de unieke juwelencollectie in het open atelier in de winkel. Elk sieraad is uniek en verteld een eigen verhaal.

In Michels’s eigen werk staat het gebruik van unieke edelstenen centraal. Daaromheen wordt gezocht naar een strakke, perfecte vorm. Zo ontstaat een tijdloos geheel. De collectie is verder uitgebreid met sieraden van ontwerpers die gebruik maken van mooie materialen, en vakmanschap als uitgangspunt hebben: trouwringen, sieraden in zilver, goud en edelstaal, en een uitgebreide collectie briljantsieraden.

U bent van harte welkom in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken.

In Oirschot, aan de historische Markt vind u onze winkel met atelier. U kunt gemakkelijk parkeren voor de deur, in Oirschot kunt u naast een bezoek aan onze winkel met atelier genieten van historische steegjes met eigentijdse winkels en heerlijke terrassen. Heeft u vragen ? Neem contact met ons op en  bel naar 0031 (0)499 577587. Of kijk op onze site: www.michelsmeijsters.nl

 

N

Uniek

N

Persoonlijk

N

Waardevol

CONTACT

Wilt u de collectie zien?

Neem contact met ons op voor een afspraak en kom langs in onze winkel!

Ga naar onze contactpagina!