Edelsmid

Als u op zoek bent naar een professionele edelsmid in Eindhoven en omgeving, dan bent u bij Michel Smeijsters Edelsmid aan het juiste adres. Bij Michels’s werk staat het gebruik van unieke edelstenen centraal, die zich kenmerken door prachtige slijpvormen. Ook voor het ontwerp van trouwringen bent u van harte welkom in het atelier van Michel Smeijsters Edelsmid in Oirschot, in de buurt van Eindhoven.

Michel Smeijsters: edelsmid in de buurt van Eindhoven

Wij produceren en ontwerpen een deel van onze juwelencollectie in ons open atelier in de winkel. Daarom zijn onze sieraden uniek en vertellen ze een eigen verhaal. Naast juwelen kunt u ook bij ons terecht voor trouwringen, moderne sieraden, horloges en een uitgebreide collectie briljantsieraden. Heeft u een kapot sieraad? Kom dan ook naar Michel Smeijsters Edelsmid in de omgeving van Eindhoven. Uw sieraad wordt met veel aandacht en expertise gerepareerd.

U bent van harte welkom in onze winkel met atelier

Bent u op zoek naar een mooie verlovingsring,  trouwringen, of andere sieraden? U bent van harte welkom in het atelier van Michel Smeijsters Edelsmid in de omgeving van Eindhoven en laat u verrassen door onze grote collectie. Heeft u nog vragen of wilt u graag wat meer informatie over onze mogelijkheden? Bel ons dan op het telefoonnummer 0031 (0)499 577587.

N

Uniek

N

Persoonlijk

N

Waardevol

CONTACT

Wilt u de collectie zien?

Neem contact met ons op voor een afspraak en kom langs in onze winkel!

Ga naar onze contactpagina!