Edelsmid

Michel Smeijsters

Al meer dan 25 jaar heeft Michel een eigen stijl die hij door de jaren heen is blijven ontwikkelen. Wat je ziet? Een strakke, maar toch elegante vormgeving. Robuust en eerlijk. Michels sieraden zijn echter verfijnd in elk detail.

“Mijn sieraden zijn tijdloos, net zoals degenen die ze dragen. Ik werk met de allermooiste materialen: goud, parels, diamanten en kleuredelstenen, vaak met bijzondere slijpvormen. Elke edelsteen is uniek, rondom de steen zoek ik naar de perfecte, strakke vorm. Mijn stijl komt voort uit overtuiging voor mooie, pure materialen, de passie voor het ambacht en de kennis die ik opdoe in de gesprekken met onze klanten. Goed kijken, luisteren en oprechte interesse in uw verhaal maken dat ik samen met u tot een goede keuze of een mooi ontwerp kom. U herkent zichzelf hierdoor in het sieraad, het past bij u.”

Het grootste gedeelte van Michels werk maakt hij in opdracht. Zijn eigen collectie in de winkel bestaat uit unieke stukken, elk met een eigen verhaal.

In 1993 heeft Michel de opleiding tot edelsmid in Schoonhoven afgerond. Daarna volgde hij de specialisatie juwelier. In 1995 opende hij zijn eerste winkel met atelier aan een klein straatje in Oirschot. In 2005 is de winkel verhuisd naar het prachtige monumentale pand aan de Markt van Oirschot, waar Michel en Annet elke dag met plezier aan het werk zijn.

N

Uniek

N

Persoonlijk

N

Waardevol

CONTACT

Wilt u de collectie zien?

Neem contact met ons op voor een afspraak en kom langs in onze winkel!

Ga naar onze contactpagina!