Armband samenstellen

Deze is mooi, de verwisselbare armband van Charlotte, in 2 verschillende diktes!  De armband is gemaakt van staal, en laat zich perfect lenen voor het maken van  de mooiste creaties. In de Charlotte Premium Store aan de historische Markt van Oirschot vindt u de grootste collectie wisselbare sieraden van Charlotte Ehinger Schwarz. 

Een unieke verwisselbare armband

Met de stalen armband van Charlotte kunt u zelf prachtige juwelen maken. Zo kunt u de armband samenstellen met tahiti parelmoer en een edelstalen schijf met briljant geslepen diamanten.  De verwisselbare elementen maken de armband persoonlijk.  Elke vrouw heeft een eigen smaak en kan bij ons unieke sieraad samenstellen, groter maken, of kleiner, uitbundig of ingetogen.

Onze collectie

Wij zijn erg trots op onze prachtige collectie, en hebben een deel hiervan getoond op onze website. U bent van harte welkom in onze winkel in onze winkel om de gehele collectie bekijken,  te ervaren en te voelen. Elke edelsteen is uniek en vraagt om uw aandacht, wij nemen de tijd om u te adviseren. Neem contact met ons op door te bellen naar 0499 577587.

N

Uniek

N

Persoonlijk

N

Waardevol

CONTACT

Wilt u de collectie zien?

Neem contact met ons op voor een afspraak en kom langs in onze winkel!

Ga naar onze contactpagina!